FOLLOW
XOXO

ALLAHU RABBI... ALLAH ❤
Best Ever with 4 An-Nawawi ✈
18 November 2013 with 2 angel
بسم الله الرحمن الرحیم
Assalamualaikum


Memandangkan ramai kawan aku yang request buat post pasal jamuan kelas aku , 4 An-Nawawi 2013 , so I'm going to story bout Nawawi's jamuan. Beberapa minggu before jamuan, memang aku as setiausaha kelas *cehhh belagak giler* hahaha, dan budak lain busy aturkan itu ini untuk jamuan. macam-2 game yang aku rancang, ala-ala running man pun hader kau. Yang aku paling terkejut tengok pelajar laki *Ammad, Musa, Dholi* terutamanya turun padang aturkan jamuan. wohohh, mana tak terkejut, dorang dah la susah giler nak masuk campur hal kelas. Tiba, baik benor aku tengok. hahaha, I'm proud of them. 


Pelajar 4 An-Nawawi : Aqil Hakimi, Dholy, Eddin, Musa, Ikhwan, Raziq, Amon, Faris, Luqman,Saiful, Bobby aka Affif, Ammad, Teha, Hali, Afrina, Izzati, Fazu, Zezo, Aja, Nedy, Afiqah, Nana, Fisha Mus, Jannah, Sabrina, Amira aka Kak long. Guru tingkatan : Ush Nurmanal dan Ush Fatimah Yin

5 November 2013 , jam 11 pagi. Jamuan 4 An-Nawawi. k, malas nak type, tengok je pics kat bawah ni. SILA KLIK UNTUK TUMBESARAN GAMBAR :)


** persiapan before start jamuan and panggang ayam .

okay, jamuan start. game first kiteorang main game ala-ala demonstrasi tapi just guna barang make up.
sorang tukang make up yang ditutup matanya dan sorang lagi orang yang dimake up. Game request by Kak long.

** team lelaki. pe-make up Ammad , mangsa make up Dholy

**tu yang baju putih tu, hasil make up Ammad :D //cantik 


 **team perempuan. pe-make up Kak long, mangsa make up Jannah.

 **menyambil 




 **team A, B, C , tapi gambar team D takde

 **second game - keluar masuk. request by MusaZul
Tapi main tak sampai 10 minit. -_-"


**third game sepatutnya betul ke bohong tapi version air. 
Tapi hancush gamenya sebab, satu soalan diajukan, semua belon digunakan.
so, belon habis hanya untuk satu soalan. lol
Tu padah pelajar laki main baling kek.

**makan makan. // kfc, spagetti, ayam panggang, buah-2an


**antara pelajar laki kelas aku. JIWA

**antara pelajar perempuan. RESHINE

**cheeeeeeeezz :D


**tak dapat lompat , tapi dapat panjat hahaha lol -_-




**untung laaah, semua lampai-lampai belaka.
sekali lompat, sampai hujung awan. Xp.
kelakar tengok gambar yang bawah tu. semua muka tengah ready nak lompat


**KAMI PELAJAR 4 AN-NAWAWI 2013

even semua naik tanduk , buat perangai time ni, isokay. tetap menjadi satu kenangan terindah untuk kelas 4 nawawi SAMTKKBsemoga SMA dapat MUMTAZ. AMIN ... 

**button kelas yang doodle laki & perempuan

kepada Farra Azaneen, Mael, Luqman dan semua ex nawawi, sila jealous okay?hahahaha kejamnya aku. Ada masa jamuan satu form pulak :)
**wassalam. :D
BY AJA MAZLAN // AJA XOXO


Layout by chocolettha. Post title from owlala. Colors & Image neapolitan ice cream & 1950's Argyle.


PAST | PRESENT